NEEM CONTACT MET ONS OP VIA 079 - 351 3111 OF VIA E-MAIL INFO@ROB-SWART.NL

Aanbod

Rontgenlaan 5

2719DX zoetermeer
73 m2 / Units vanaf 73 m2

Reageer op dit object

Algemeen: Kantorenpark 'Rokkeveen' is een hoogwaardige kantoorlocatie ten zuiden van de A-12, met overwegend middelgrote kantoorgebouwen in een parkachtige omgeving. Het zogenaamde Sawa gebied maakt deel uit van kantorenpark 'Rokkeveen' en omvat drie Sawa's. De SAWA waar de kantoorvilla's zijn gebou...

Volledige omschrijving

Kenmerken

Bouwvorm Bestaande bouw
Objecttype Kantoorruimte
Prijs Huurprijs: € 775,- per maand

Algemeen: Kantorenpark 'Rokkeveen' is een hoogwaardige kantoorlocatie ten zuiden van de A-12, met overwegend middelgrote kantoorgebouwen in een parkachtige omgeving. Het zogenaamde Sawa gebied maakt deel uit van kantorenpark 'Rokkeveen' en omvat drie Sawa's. De SAWA waar de kantoorvilla's zijn gebouwd staat bekend als stenen- of droge SAWA, omdat in plaats van waterpartijen een mooie tuin wordt aangelegd, met daaronder een parkeergarage met een parkeernorm van ca.1:60.

Het project: Het plan van het kantoorvillapark omvat 20 kantoorvilla's, gesitueerd rondom een gemeenschappelijke binnentuin, die samen een hof vormen. Rond de binnentuin die in verschillende niveaus is aangelegd, ligt de ontsluitingsweg waaraan de hoofdentrees van alle villa's zijn gesitueerd. Onder de tuin ligt een geheel ondergrondse parkeergarage met 223 plaatsen en een ruime fietsenstalling.

De villa's zijn drie of vier lagen hoog. Door het koppelen van de kantoorvilla's met een tussenlid kunnen, indien gewenst, grotere aaneengesloten vloeroppervlakten worden aangeboden. De grootte per kantoorvilla varieert van ca. 500 m² tot ca. 800 m².

De architectuur is gebaseerd op klassieke uitgangspunten en draagt zorg voor een voorname uitstraling, die passend is bij het begrip 'kantoorvilla'. Door zijn opzet en uitwerking is het project uniek in zijn soort en buitengewoon geschikt voor kleinere bedrijven, die prijs stellen op een eigen gebouw met een specifieke uitstraling en een uitstekende bereikbaarheid.

Bereikbaarheid: Door zijn centrale ligging in Rokkeveen is 'SAWA' aangesloten op een uitstekende infrastructuur. 'SAWA' ligt nagenoeg direct aan de rijksweg A-12 (Den Haag - Utrecht v.v.). De rijkswegen A-4 en A-13, met verbindingen naar onder meer Amsterdam en Rotterdam, zijn in korte tijd bereikbaar evenals de luchthavens Schiphol (20 minuten) en Rotterdam Airport (15 minuten). Met het openbaar vervoer is 'Sawa II' eveneens optimaal bereikbaar. Het station (trein, bus, RandstadRail) Zoetermeer is op loopafstand gelegen.

Metrage:
Unit C circa 73 m² kantoorruimte op de 1e verdieping en 4 parkeerplaatsen.

Opleveringsniveau: De kantoorunits worden opgeleverd in huidige staat en zijn onder andere voorzien van:
* liftinstallatie (Kone Greenstar/ type Prominent);
* brandslanghaspel;
* brandmeld- / ontruimingsinstallatie;
* rookmelders;
* presentatiebord (buitenzijde);
* entreeverlichting (buitenzijde);
* mechanische afzuiginstallatie toiletten en pantry. Tevens wordt de lucht afgezogen via een afzuigpunt in de hallen op de begane grond en verdiepingen;
* centrale verwarming (Remeha) middels convectoren (om en om) voorzien van thermostatische radiatorkranen;
* plafonds en wanden zijn voorzien van stucwerk;
* dames- en herentoiletgroep per verdieping;
* buitenzonwering (zuid- en westgevel);
* kabelgoten;
* pantry;
* huidige indeling in kantoorkamers d.m.v. scheidingswanden;
* vloerbedekking (eenmalige verstrekking zoals thans aanwezig);
* fietsenstalling (gemeenschappelijk).

Parkeerplaatsen: Onder het binnenterrein bevindt zich een parkeergarage met circa 223 parkeerplaatsen en voorziening van een fietsenstalling en een toegangsbeheersysteem.

HUURVOORWAARDEN

Huurtermijn: 5 jaar met de mogelijkheid de huurovereenkomst met 5 jaar te verlengen. Kortere huurtermijnen zijn bespreekbaar.

Opzegtermijn: 12 maanden voor expiratie huurovereenkomst per aangetekend schrijven of bij deurwaardersexploot.

Huurprijs:
Unit C: € 775,-- per maand

Bovengenoemd bedrag dient te worden vermeerderd met BTW.

Huurprijs parkeren: € 850,-- per plaats per jaar te vermeerderen met BTW.

Huurbetaling: Per kwartaal vooruit.

Oplevering: In overleg, per direct mogelijk.

Service-/ energiekosten: € 30,-- per m² per jaar te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde BTW, als voorschot te voldoen met na verrekening voor onder andere:
- Levering van energie voor het gehuurde (inclusief algemene ruimten en parkeergarage), waaronder wordt verstaan het verbruik van gas en elektriciteit ten behoeve van verwarming, ventilatie en overige voorzieningen, vastrechtkosten, de meterhuur, alsmede de te maken kosten voor het juist meten, welke meting door of namens verhuurder wordt geregistreerd alsmede toegewezen, van het energieverbruik en het daarop betrekking hebbende serviceabonnement;
- Levering van water, met inbegrip van vastrechtkosten en meterhuur;
- Het schoonhouden van gemeenschappelijke ruimten;
- Afvoer van huisvuil, alsmede eventuele reinigingsrechten;
- Het schoonhouden van de buitengevel inclusief de beglazing van het gehuurde (buitenzijde) en de gemeenschappelijke ruimten;
- De verzekering van alle glasruiten in de buitengevel van het gehuurde en de gemeenschappelijke ruimten.

Foto´s

Kaart

Venster sluiten

{here comes the content}