NEEM CONTACT MET ONS OP VIA 079 - 351 3111 OF VIA E-MAIL INFO@ROB-SWART.NL

Aanbod

Rontgenlaan 21

2719DX zoetermeer
210 m2 / Units vanaf 210 m2

Reageer op dit object

Algemeen: De kantoorvilla is gelegen op het zogenaamde Sawagebied en maakt deel uit van het hoogwaardige kantorenpark 'Rokkeveen' ten zuiden van de A-12. De SAWA waar de kantoorvilla's zijn gebouwd staat bekend als stenen- of droge SAWA, omdat in plaats van waterpartijen een mooie tuin is aangelegd,...

Volledige omschrijving

Kenmerken

Bouwvorm Bestaande bouw
Objecttype Kantoorruimte
Jaar 2002
Prijs Huurprijs: € 115,- p/m2 per jaar

Algemeen: De kantoorvilla is gelegen op het zogenaamde Sawagebied en maakt deel uit van het hoogwaardige kantorenpark 'Rokkeveen' ten zuiden van de A-12. De SAWA waar de kantoorvilla's zijn gebouwd staat bekend als stenen- of droge SAWA, omdat in plaats van waterpartijen een mooie tuin is aangelegd, met daaronder een parkeergarage (parkeernorm circa 1:60).

Het project: Het kantoorvillapark omvat 20 geschakelde kantoorvilla's, gesitueerd rondom een gemeenschappelijke parkachtige binnentuin, die samen een hof vormen. Rond de binnentuin die in verschillende niveaus is aangelegd, ligt de ontsluitingsweg waaraan de hoofdentrees van alle villa's zijn gesitueerd. Onder de tuin ligt een geheel ondergrondse parkeergarage met 223 plaatsen en een ruime fietsenstalling.

De villa's zijn drie of vier lagen hoog. Door het koppelen van de kantoorvilla's met een tussenlid kunnen, indien gewenst, grotere aaneengesloten vloeroppervlakten worden aangeboden. De grootte per kantoorvilla varieert van circa 550m² - 750m².

De architectuur is gebaseerd op klassieke uitgangspunten en draagt zorg voor een voorname uitstraling, die passend is bij het begrip 'kantoorvilla'. Door zijn opzet en uitwerking is het project uniek in zijn soort en buitengewoon geschikt voor kleinere bedrijven, die prijs stellen op een eigen gebouw met een specifieke uitstraling en een uitstekende bereikbaarheid.

Bereikbaarheid: De verbindingen zijn zowel wat betreft openbaar vervoer, als via provinciale en snelwegen (A-12, N-470) uitstekend te noemen. Door de aanleg van de RandstadRail tussen Rotterdam, Zoetermeer en Den Haag zijn er nog betere en snellere verbindingen mogelijk.

Oppervlakte: De kantoorvilla bestaat uit circa 560m² v.v.o. kantoorruimte verdeeld over drie kantoorverdiepingen:

Begane grond circa 210 m² v.v.o.
Eerste verdieping VERHUURD
Tweede verdieping VERHUURD

gemeten conform NEN-2580 meetstaat.

Parkeren: Bij deze kantoorvilla behoren 10 parkeerplaatsen. De parkeerplaatsen zijn gelegen in de parkeergarage onder de gemeenschappelijke binnentuin.

Opleveringsniveau: De hoogwaardige kantoorvilla wordt in de huidige hoogwaardige staat opgeleverd en is o.a. voorzien van:
* liftinstallatie (Kone Greenstar/ type Prominent);
* brandslanghaspel;
* brandmeld -/ ontruimingsinstallatie;
* rookmelders;
* presentatiebord (buitenzijde);
* entreeverlichting (buitenzijde);
* airconditioning;
* mechanische afzuiginstallatie toiletten en pantry. Tevens wordt de lucht afgezogen via een afzuigpunt in de hallen op de begane grond en verdiepingen;
* centrale verwarming (Remeha) middels convectoren (om en om) voorzien van thermostatische radiatorkranen;
* inbraakwerende beglazing op de begane grond;
* plafonds en wanden zijn voorzien van stucwerk;
* de vloer in de hal, de lift (en omlijsting van de lift), alsmede het trappenhuis op de begane grond is voorzien van graniet;
* dames- en herentoiletgroep per verdieping;
* buitenzonwering (zuid- en westgevel);
* kabelgoten;
* pantry op de begane grond voorzien van vaatwasser en koelkast;
* fietsenstalling (gemeenschappelijk);
* huidige indeling in kantoorkamers d.m.v. scheidingswanden;
* vloerbedekking;
* verlichting.

HUURVOORWAARDEN

Huurprijs: € 115,-- p/m² per jaar te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Huurprijs parkeren: € 850,-- per parkeerplaats per jaar te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting

Huurtermijn: 5 (vijf) jaar met de mogelijkheid de huurovereenkomst telkenmale met 5 (vijf) jaar te verlengen.

Oplevering: In overleg, op korte termijn mogelijk.

Huurbetaling: Per maand vooruit.

Servicekosten: € 30,-- per m² per jaar te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting, als voorschot te voldoen met na verrekening voor de leveringen en diensten van de parkeergarage, alsmede de gemeenschappelijke binnentuin en overige gemeenschappelijke voorzieningen buiten de kantoorvilla:
* Levering van energie, waaronder wordt verstaan het verbruik van brandstof en elektriciteit ten behoeve van verwarming, ventilatie en overige algemene voorzieningen, vastrechtkosten, de meterhuur, alsmede de te maken kosten voor het juist meten, welke meting door of namens verhuurder wordt geregistreerd alsmede toegewezen, van het energieverbruik en het daarop betrekking hebbende serviceabonnement;
* Levering van water, met inbegrip van vastrechtkosten en meterhuur; (iedere kantoorvilla heeft een tussenmeter)
* Het schoonhouden van gemeenschappelijke ruimten;
* Afvoer van huisvuil, alsmede eventuele reinigingsrechten;
* Het schoonhouden van bovengenoemde ruimten inclusief de beglazingen;
* De verzekering van alle glasruiten;
* Levering van energie en water voor gemeenschappelijke doeleinden als verlichting, verwarming, ventilatie, deuropeners, belinstallatie, klokken, overige algemene installaties, schoonmaakwerk en tuinonderhoud.
Huurder dient rechtstreeks contracten aan te gaan met de nutsbedrijven voor de levering van gas, water en elektra voor de kantoorvilla.

Foto´s

Kaart

Venster sluiten

{here comes the content}