NEEM CONTACT MET ONS OP VIA 079 - 351 3111 OF VIA E-MAIL INFO@ROB-SWART.NL

Aanbod

Buitenom 243-265

2711KB zoetermeer
579 m2 / Units vanaf 579 m2

Reageer op dit object

Algemeen: "Spazio Offices" biedt centraal gelegen, goed bereikbare, innovatieve en originele kantoorruimte tegen concurrerende prijs. Kenmerkend voor "Spazio Offices" zijn naast de hoogwaardige en moderne uitstraling de vele mogelijkheden om werkplekken en ontmoetings- en vergade...

Volledige omschrijving

Kenmerken

Bouwvorm Bestaande bouw
Objecttype Kantoorruimte
Prijs Huurprijs: € 115,- p/m2 per jaar

Algemeen: "Spazio Offices" biedt centraal gelegen, goed bereikbare, innovatieve en originele kantoorruimte tegen concurrerende prijs. Kenmerkend voor "Spazio Offices" zijn naast de hoogwaardige en moderne uitstraling de vele mogelijkheden om werkplekken en ontmoetings- en vergaderfaciliteiten te creëren. De verschillende verdiepingen zijn ruim, open en eenvoudig indeelbaar. Het maakt het daarmee bij uitstek geschikt voor "Het Nieuwe Werken".

Bereikbaarheid: "Spazio Offices" ligt centraal in de Randstad, met alle steden binnen afzienbare tijd eenvoudig bereikbaar. Gerenommeerde bedrijven als onder andere Rijksdienst voor Wegverkeer (RDW), Dunea, PsyQ, Transport & Logistiek Nederland, KPN, Toshiba, Siemens, Webhelp, Ipse de Bruggen, Bouwhuis zijn reeds in de omgeving gevestigd.

"Spazio Offices" ligt centraal in het Stadshart van Zoetermeer, met alle faciliteiten op loopafstand: winkels, terrasjes, restaurants, fitness, stomerij, theater, bioscoop en andere voorzieningen.

Per auto
De bereikbaarheid van "Spazio Offices" is optimaal door de ligging direct nabij de A12 (Den Haag - Utrecht v.v.), welke aansluit op het verkeersknooppunt het 'Prins Clausplein"(A4, A12, A13).

Per openbaar vervoer
Tevens bevindt Spazio Offices zich op het vervoersknooppunt van Zoetermeer (Centrum West) met de volgende openbaar vervoer mogelijkheden: RandstadRail lijnen 3 en 4 en diverse buslijnen met een directe aansluiting op o.a. Den Haag, Rotterdam, Leiden, Rijswijk, diverse wijken Zoetermeer, Gouda en Bleiswijk.

Adres: Buitenom 243-265, 2711 KB te Zoetermeer.

Energielabel A: "Spazio Offices" is een duurzaam gebouw; met respect voor het milieu. Het gebouw heeft door de juiste toepassing van materialen en installaties een energielabel A verkregen. Als huurder profiteert u daarvan door lagere basis energiekosten en met milieu profiteert hiervan door een lagere CO2- uitstoot.

Metrage: Het nieuwbouwproject 'Spazio Offices' omvat in totaal circa 4.123 m². Voor de verhuur is momenteel circa 579 m² kantoorruimte beschikbaar, deelverhuur is mogelijk.

Begane grond ontvangstruimte
2e verdieping circa 599 m² VERHUURD
3e verdieping circa 591 m² VERHUURD
4e verdieping circa 591 m² VERHUURD
5e verdieping circa 591 m² business units VERHUURD
6e verdieping circa 579 m²
7e verdieping circa 579 m² VERHUURD
8e verdieping circa 579 m² VERHUURD
9e verdieping circa 186 m² archiefruimte

Parkeren: Onder het kantoorgebouw ligt een grote dubbellaagse parkeergarage die rechtstreeks toegankelijk is via een tweetal liften en trappenhuis, met een zeer ruime parkeernorm 1:50 v.v.o. Voor kantoorgebruikers zijn er indien gewenst abonnementen beschikbaar ad. € 900,-- per abonnement per jaar te vermeerderen met omzetbelasting en bezoekers kunnen hier de eerste twee uur gratis parkeren.

Opleveringsniveau: Het kantoorgebouw is uitgerust met onder andere de navolgende voorzieningen en technische installaties:
- energielabel A;
- hoogwaardige materialen en installaties;
- klimaatinstallatie (ventilatie, verwarming en koeling) d.m.v. individueel regelbare inductie units. Temperatuur is per 3,60 m separaat in te stellen;
- systeemplafond met daglichtafhankelijke, beeldschermvriendelijke en energiezuinige verlichting;
- kabelgoten gelegen in de wanden of in de vloeren, met contact- en montagedozen per stramien van 1.80 m;
- toegangscontrolesysteem vanuit de entrees op de begane grond en in de parkeergarage, met spreek-/luisterverbinding en deuropener;
- representatieve entree op de begane grond v.v. natuurstenen vloer en inbouwspots met mogelijkheid voor receptie-/baliefunctie;
- parkeergarage direct toegankelijk vanuit de kantoorruimte, met parkeernorm 1:50;
- grote ramen, die individueel geopend kunnen worden;
- twee liften (13 personen) en twee trappenhuizen;
- pantryaansluiting voorzien van elektrische boiler per verdieping;
- gescheiden sanitaire groepen per verdieping en mindervalidentoilet op de begane grond;
- gevelonderhoudsinstallatie;
- brandmeld- en brandbestrijdingsinstallatie.

HUURVOORWAARDEN

Huurprijzen:

Kantoorruimte
€ 115,-- p/m² per jaar te vermeerderen met BTW.

Parkeren
€ 900,-- per plaats per jaar te vermeerderen met BTW.

Huurtermijn: 5 (vijf) jaar met de mogelijkheid om de huurovereenkomst telkenmale met 5 (vijf) jaar te verlengen.

Service- en energiekosten: € 27,50 per/m² per jaar, te vermeerderen met omzetbelasting, als voorschot te voldoen met naverrekening voor diverse kosten.

Foto´s

Kaart

Venster sluiten

{here comes the content}