NEEM CONTACT MET ONS OP VIA 079 - 351 3111 OF VIA E-MAIL INFO@ROB-SWART.NL

Aanbod

Baron de Coubertinlaan 6-8,,

2719EL zoetermeer
992 m2 / Units vanaf 992 m2

Reageer op dit object

Algemeen: Het representatieve kantoorgebouw is gelegen in het kantorengebied "Campus" in de wijk Rokkeveen. Het gebouw is in 1993 gebouwd en omvat totaal circa 3.350m² kantoorruimte verdeeld over 4 verdiepingen. Bereikbaarheid: Door zijn centrale ligging is het kantoorgebouw aanges...

Volledige omschrijving

Kenmerken

Bouwvorm Bestaande bouw
Objecttype Kantoorruimte
Prijs Huurprijs: € 115,- p/m2 per jaar

Algemeen: Het representatieve kantoorgebouw is gelegen in het kantorengebied "Campus" in de wijk Rokkeveen. Het gebouw is in 1993 gebouwd en omvat totaal circa 3.350m²
kantoorruimte verdeeld over 4 verdiepingen.

Bereikbaarheid: Door zijn centrale ligging is het kantoorgebouw aangesloten op een uitstekende infrastructuur. Het kantoorgebouw ligt nagenoeg direct aan de rijksweg A-12 (Den Haag - Utrecht v.v.). De rijkswegen A-4 en A-13, met verbindingen naar onder meer Amsterdam en Rotterdam, zijn in korte tijd bereikbaar evenals de luchthavens Schiphol (20 minuten) en Rotterdam Airport (15 minuten). Met het openbaar vervoer is het kantoorgebouw eveneens optimaal bereikbaar. Het station (trein, bus/ interliner, RandstadRail) Zoetermeer is op loopafstand gelegen.

Adres: Baron de Coubertinlaan 6 - 8, 2719 EL te Zoetermeer.

Metrage: ca. 992m² kantoorruimte op de eerste verdieping.

Parkeren: Het kantoorgebouw beschikt in totaal over 60 parkeerplaatsen gelegen op eigen terrein. Bij deze verdieping kunnen 20 vaste parkeerplaatsen worden gehuurd.

Aan de openbare weg is het eveneens mogelijk te parkeren. Op 250 meter afstand is het parkeerterrein van winkelcentrum Rokkeveen waar eveneens gratis kan worden geparkeerd. Tevens is op loopafstand op het mandelig gebied een nieuw parkeerterrein gerealiseerd waar gebruik van kan worden gemaakt.

Opleveringsniveau: De kantoorruimte wordt opgeleverd in huidige staat en is voorzien van onder andere:
* representatieve entree (gemeenschappelijk);
* systeemplafonds v.v. inbouw verlichtingsarmaturen;
* huidige vloerbedekking (éénmalige verstrekking);
* huidige indeling d.m.v. scheidingswanden;
* pantryvoorziening per verdieping;
* dames- en herentoiletgroep per verdieping;
* kabelgoten voorzien van huidige data-, elektra- en telefoonbekabeling;
* liftinstallatie;
* mechanische ventilatie voorzien van topkoeling.

HUURVOORWAARDEN

Huurprijs: € 115,- p/m² per jaar te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Huurprijs parkeren: Voor zolang er parkeerplaatsen voor de verhuur beschikbaar zijn, is huurder gerechtigd deze om niet te gebruiken. Indien huurder een eigen parkeerplaats wenst te huren, dan kan dit voor € 750,- per parkeerplaats per jaar te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Huurtermijn: 5 jaar met de mogelijkheid de huurovereenkomst telkenmale met 5 jaar te verlengen. Kortere huurperiode(n) zijn bespreekbaar!

Oplevering: In overleg, op korte termijn mogelijk.

Huurbetaling: Per maand vooruit.

Opzegtermijn: Nader overeen te komen.

Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, zal per huuringangsdatum, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, de huurprijs worden aangepast op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Service- en energiekosten: € 35,- p/m² per jaar, te vermeerderen met BTW, als voorschot te voldoen met naverrekening ten behoeve van de kosten van:
- Gas- en/of olieverbruik inclusief vastrecht;
- Elektriciteitsverbruik (op basis van redelijk gebruik) inclusief vastrecht voor de installaties en de verlichting van de gemeenschappelijke ruimten;
- Waterverbruik inclusief vastrecht;
- Onderhoud en periodieke controle van:
- Verwarmingsinstallatie(s);
- Luchtbehandelingsinstallatie(s);
- Liftinstallatie(s);
- Hydrofoorinstallatie(s);
- Glazenwasinstallatie(s);
- Brandmeldinstallatie(s);
- Gebouwbewakingsinstallatie(s);
- Sanitaire voorzieningen, handdoekautomaten, zeep en dergelijke;
- Schoonmaakkosten van de gemeenschappelijke ruimten, liften, beglazing buitenzijde en gemeenschappelijke ruimten, zonwering en/of terrein;
- Onderhoud groenvoorziening;
- Verzorging huisvuil, containerhuur en dergelijke;
- Assurantiepremie buitenbeglazing.

Zekerheidsstelling: Bij ondertekening van de huurovereenkomst, zal huurder een bankgarantie of waarborgsom stellen ter grootte van drie maanden huurverplichting te vermeerderen met de service-/ en energiekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Voorbehoud:
- positief kredietinformatierapport ter beoordeling van verhuurder;
- goedkeuring directie verhuurder.

Foto´s

Kaart

Venster sluiten

{here comes the content}