NEEM CONTACT MET ONS OP VIA 079 - 351 3111 OF VIA E-MAIL INFO@ROB-SWART.NL

Aanbod

Amethistweg 53

2665NT bleiswijk
700 m2 / Units vanaf 700 m2

Reageer op dit object

Algemeen: Onderhavige unieke turn key en zelfstandige kantoorverdieping opgeleverd in september 2016 is gelegen op het hoogwaardige bedrijvenpark Prisma te Bleiswijk. De kantoorverdieping biedt een fantastisch wijds uitzicht op de groene omgeving! Bereikbaarheid: Eigen vervoer Het bedrijvenpark '...

Volledige omschrijving

Kenmerken

Bouwvorm Bestaande bouw
Objecttype Kantoorruimte
Jaar 2016
Prijs Huurprijs: € 99,- p/m2 per jaar

Algemeen: Onderhavige unieke turn key en zelfstandige kantoorverdieping opgeleverd in september 2016 is gelegen op het hoogwaardige bedrijvenpark Prisma te Bleiswijk. De kantoorverdieping biedt een fantastisch wijds uitzicht op de groene omgeving!

Bereikbaarheid: Eigen vervoer
Het bedrijvenpark 'Prisma' is door zijn directe ligging aan de rijksweg A-12 (Den Haag - Utrecht v.v.) uitstekend bereikbaar. Tevens is bedrijvenpark Prisma bereikbaar middels de
provinciale weg N209.

Openbaar vervoer
Door de opening van station Lansingerland met Park & Ride terrein voor ca. 700 auto's is de bereikbaarheid van de locatie zeer goed te noemen. Station Lansingerland is een treinstation op de kruising van de verlengde Oosterheemlijn van RandstadRail en de spoorlijn Gouda-Den Haag op de grens van Bleiswijk en Zoetermeer.

Adres: Amethistweg 53, 2665 NT te Bleiswijk.

Metrage: ca. 700m² kantoorruimte op de tweede (top)verdieping.

Beperkte logistieke handelingen zijn in onderling overleg met verhuurder tegen nader overeen te komen vergoeding bespreekbaar.

Parkeren: Op eigen terrein zijn ca. 15 parkeerplaatsen voor de verhuur beschikbaar. Op openbaar terrein zijn eveneens ruim voldoende (gratis) parkeermogelijkheden.

Opleveringsniveau: De kantoorverdieping met semi loft uitstraling wordt opgeleverd in huidige staat en is voorzien van onder andere:
- representatieve entree (gemeenschappelijk);
- industriële akoestische plafondeilanden;
- verlichting inbouw- en opbouwspots in led uitvoering;
- pvc- vloerafwerking;
- vergader-/ bespreekruimte;
- databekabeling (utp cat 5E) aansluitingen in vloerpotten;
- internet via straalverbinding 4e kwartaal 2017 via glasvezel;
- zeer luxe dames-/ herentoiletgroep;
- zeer luxe keuken/ pantry v.v. inbouwapparatuur;
- werkkast;
- doucheruimte;
- panorama lift;
- vloerverwarming;
- luchtbehandeling (mechanische ventilatie);
- intercominstallatie;
- toegangscontrole (tag) systeem;
- mindervaliden toilet;
- te openen ramen.

HUURVOORWAARDEN

Huurprijzen:

Kantoorruimte: Vanaf € 99,-- per m² per jaar te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting. Deze huurprijs is een aanvangs-/ start huurprijs en alleen van toepassing op het 1e huurjaar. Vervolgens is de huurprijs € 125,-- per m² per jaar te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Parkeren: € 500,-- per parkeerplaats per jaar te vermeerderen met BTW.

Huurtermijn: 5 jaar met de mogelijkheid de huurovereenkomst telkenmale met 5 jaar te verlengen. Kortere huurtermijnen zijn bespreekbaar!

Opzegtermijn: 12 maanden voor expiratie huurovereenkomst per aangetekend schrijven of bij deurwaardersexploot.

Oplevering: In overleg, op korte termijn mogelijk.

Huurbetaling: Per kwartaal vooruit.

Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, zal per huuringangsdatum, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, de huurprijs worden aangepast op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Service-/ energiekosten: De service-/ energiekosten zullen in onderling overleg nader bepaald worden als verrekenbaar voorschot op de vergoeding voor bijkomende leveringen en diensten.

Huurovereenkomst: Standaard huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) in januari 2015. Van deze huurovereenkomst maken deel uit de algemene bepalingen kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, welke op 17 februari 2015 gedeponeerd zijn bij de griffie van de rechtbank Den Haag en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 15/21.

Zekerheidsstelling: Bij ondertekening van de huurovereenkomst, zal huurder een bankgarantie stellen ter grootte van drie maanden huurverplichting te vermeerderen met (eventuele) servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Voorbehoud:
- positief kredietinformatierapport ter beoordeling van verhuurder;
- goedkeuring directie verhuurder.

Foto´s

Kaart

Venster sluiten

{here comes the content}