NEEM CONTACT MET ONS OP VIA 079 - 351 3111 OF VIA E-MAIL INFO@ROB-SWART.NL

Aanbod

Willem Dreeslaan 37

2729ND zoetermeer
326 m2 / Units vanaf 27 m2

Reageer op dit object

Algemeen: Vanaf begin jaren 60 is Zoetermeer uitgegroeid tot een gemeente van ca. 120.000 inwoners. Zoetermeer heeft veel te bieden voor een ondernemer die kwaliteit wil, denk aan een geweldig Stadshart, vele restaurants voor een diner met uw relaties. Ook staat Zoetermeer als groei gemeente bekend ...

Volledige omschrijving

Kenmerken

Bouwvorm Bestaande bouw
Objecttype Kantoorruimte
Jaar 2009
Prijs Huurprijs: € 135,- p/m2 per jaar

Algemeen: Vanaf begin jaren 60 is Zoetermeer uitgegroeid tot een gemeente van ca. 120.000 inwoners. Zoetermeer heeft veel te bieden voor een ondernemer die kwaliteit wil, denk aan een geweldig Stadshart, vele restaurants voor een diner met uw relaties. Ook staat Zoetermeer als groei gemeente bekend om de "the big five" met Dutch Water Dreams (wildwaterbaan), Burggolf (18 holes golfbaan), Silverdome (schaatscentrum), Snowworld (skibaan), Ayers Rock. In de wijk 'Oosterheem', direct nabij de Willem Dreeslaan ligt op loopafstand het onlangs opgeleverde en gelijknamige winkelcentrum.

Omdat Zoetermeer profileert als ICT-stad van nu en voor de toekomst, is Zoetermeer een uitstekende vestigingsplaats voor ondernemingen met een hoog verwachtingspatroon op het gebied van communicatievoorzieningen, waarbij een glasvezel verbinding onontbeerlijk is.

Kortom een geweldige gemeente waar u met plezier kunt ondernemen op een hoog niveau!

Bereikbaarheid: Deze karakteristieke en vrijstaande kantoorvilla is bijzonder goed te bereiken. De verbindingen zijn zowel wat betreft openbaar vervoer, als via provinciale- en snelwegen (A-12) uitstekend te noemen. De verbindingen zijn aanmerkelijk verbeterd door aanleg van de verlengde Amerikaweg richting Leidschendam (N469), de N470 (Rotterdam en Delft-Zuid).

Openbaar vervoer
Om de tien minuten stopt direct voor de kantoorvilla de RandstadRail, met een rechtstreekse verbinding met Leidschendam, Voorburg en Den Haag, met een overstappunt bij station Zoetermeer naar Utrecht.

Auto
Een bijzonder goede verbinding van en naar Utrecht, Den Haag, Rotterdam alsmede naar Amsterdam.

Vanuit Den Haag de A12 richting Utrecht, afslag 7, boven aan de afrit linksaf richting Oosterheem, wijk nummer 21, de Oostweg op. Bij de grote rotonde "Maximaplein" nabij het Silverdome (evenementenhal) rechtdoor rijden. De volgende rotonde rechtdoor rijden, nu komt u op de Willem Dreeslaan.

Adres: Willem Dreeslaan 37, 2729 ND te Zoetermeer.

Metrage: De kantoorvilla beschikt in totaal over circa 815m², waarvan op de eerste verdieping nog een aantal units beschikbaar is:

Begane grond
VERHUURD

Eerste verdieping
In units va. 27m² tot 156m² (zie plattegrondtekening).

Tweede (zolder) verdieping
VERHUURD

de oppervlakte is gemeten volgens NEN 2580 .

Parkeren: 4 parkeerplaatsen gelegen op eigen terrein zijn beschikbaar. Tevens zijn er in de directe omgeving voldoende (gratis) openbare parkeerplaatsen aanwezig.

Opleveringsniveau: De kantoorvilla heeft hoogwaardig opleveringsniveau voorzien van onder andere:
* ruime entree voorzien van natuurstenen vloer en een vide, voor een ruimtelijk effect, voorzien van een tochtportaal;
* kabelgoot langs de gevel t.b.v. elektra- data- en telefonie;
* pantry;
* dames- en heren toiletgroepen per verdieping;
* centrale verwarming door middel van vloerverwarming op basis van aardwarmte bron;
* doordat er duurzame energie wordt gebruik behoort deze kantoorvilla tot een zeer milieu vriendelijk kantoorvilla, waarbij de CO2 uitstoot ruimschoots binnen alle Europese normen blijft;
* mechanische ventilatie;
* volledige koeling (individueel regelbaar), gekoppeld aan een natuurlijk bron, waarbij het koele grondwater de basis vormt voor de koeling;
* te openen ramen;
* warmtewerende beglazing;
* bestaande vloerbedekking (éénmalige verstrekking);
* indeling d.m.v. (systeem)scheidingswanden;
* systeemplafond v.v. inbouw verlichtingsarmaturen;
* inbraakbeveiliging;
* brandpreventieve middelen;
* brandmeldinstallatie;
* rookmelders;
* brandhaspel(s);
* noodverlichting;
* VOIP (optioneel);
* Ziggo internet (optioneel).

Indien wenselijk is het eveneens mogelijk om gemeubileerd te huren.

HUURVOORWAARDEN

Huurprijs**:
Type A (1) ca. 27m²*
€ 325,-- per maand

Type B ca. 58m²*
€ 675,-- per maand

Type C ca. 85m²*
€ 950,-- per maand

Type E ca. 156 m²*
€ 1.695,-- per maand

*het metrage is inclusief toebedeling van de algemene ruimten zoals onder andere de entree, toiletgroepen, gangen, pantry en de gemeenschappelijke pantry/ vergaderruimte.

**Huurprijs is te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde BTW en service-/ energiekosten.

Huurprijs parkeren: € 750,-- per parkeerplaats per jaar te vermeerderen met BTW.

Huurtermijn: 5 jaar met de mogelijkheid de huurovereenkomst telkenmale met 5 jaar te verlengen.

Oplevering: In overleg, op korte termijn mogelijk.

Service- energiekosten: € 27,50 per m² per jaar te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting, als voorschot te voldoen met naverrekening voor de kosten van onder andere:
a. levering van energie voor het gehuurde (inclusief algemene ruimten), waaronder wordt verstaan het verbruik van brandstof en elektriciteit ten behoeve van verwarming, ventilatie en overige algemene voorzieningen, vastrechtkosten, de meterhuur, alsmede de te maken kosten voor het juist meten, welke meting door of namens verhuurder wordt geregistreerd alsmede toegewezen, van het energieverbruik en het daarop betrekking hebbende serviceabonnement.

Foto´s

Kaart

Venster sluiten

{here comes the content}