NEEM CONTACT MET ONS OP VIA 079 - 351 3111 OF VIA E-MAIL INFO@ROB-SWART.NL

Aanbod

Raadhuisplein 27 b/c

2411BD bodegraven
Units vanaf 135 m2

Reageer op dit object

Algemeen: Onderhavige winkelruimte maakt onderdeel van het winkelcentrum 'Raadhuisplein' midden in het centrum van Bodegraven en komt beschikbaar door het vertrek van de ABN AMRO. De winkelruimte is gelegen op een zeer gewilde locatie direct tegenover de ingang van de Jumbo, en naast Gall&Gall. ...

Volledige omschrijving

Kenmerken

Bouwvorm Bestaande bouw
Objecttype Winkelruimte
Prijs Huurprijs: € 185,- p/m2 per jaar

Algemeen: Onderhavige winkelruimte maakt onderdeel van het winkelcentrum 'Raadhuisplein' midden in het centrum van Bodegraven en komt beschikbaar door het vertrek van de ABN AMRO. De winkelruimte is gelegen op een zeer gewilde locatie direct tegenover de ingang van de Jumbo, en naast Gall&Gall. In de directe omgeving zijn o.a. de Hema, Trekpleister, Zeeman en Kruidvat gevestigd. Onder het winkelcentrum is een ruime openbare parkeergarage aanwezig.

Overigens zal de thans aanwezige geldautomaat van de ABN AMRO op deze locatie achterblijven.

Adres: Raadhuisplein 27 b/c, 2411 BD te Bodegraven.

Kadastraal bekend: Gemeente: Bodegraven, Sectie: B, nummer: 7032 A2.

Metrage: Circa 135m² b.v.o. winkelruimte. Het is mogelijk de winkel te splitsen en units te creëren vanaf ca. 100m².

Frontbreedte: Circa 5 meter.

Parkeren: In de zeer ruime parkeergarage zijn ca. 100 parkeerplaatsen (gratis) beschikbaar.

Openingstijden
Maandag: 07:30 - 21:30 uur
Dinsdag: 07:30 - 21:30 uur
Woensdag: 07:30 - 21:30 uur
Donderdag: 07:30 - 21:30 uur
Vrijdag: 07:30 - 21:30 uur
Zaterdag: 07:30 - 21:30 uur

Opleveringsniveau: De winkelruimte wordt in casco staat opgeleverd.

Vrije hoogte: ca. 3,65m.

HUURVOORWAARDEN

Huurprijs: € 185,- per m² jaar te vermeerderen met BTW.

Huurtermijn: 5 (vijf) jaar met de mogelijkheid om de huurovereenkomst telkenmale met 5 (vijf) jaar te verlengen.

Opzegtermijn:12 maanden voor expiratie huurovereenkomst per aangetekend schrijven of bij deurwaardersexploot.

Oplevering: In overleg, op korte termijn mogelijk.

Huurbetaling: Per kalenderkwartaal, bij vooruitbetaling, door middel van automatische incassomachtiging verleend aan verhuurder.

Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, zal per huuringangsdatum, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, de huurprijs worden aangepast op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Servicekosten: € 20,-- per m² b.v.o. per jaar te vermeerderen met BTW als verrekenbaar voorschot op de vergoeding voor bijkomende leveringen en diensten.

Kosten aan openbare nutsbedrijven dienen door huurder zelf rechtstreeks te worden voldaan.

Parkeerbijdrage: De parkeerbijdrage ten behoeve van consumenten betreft 10% van de jaarhuur.

Promotiebijdrage: De promotiebijdrage loopt via de winkeliersvereniging.

Gevelreclame: Het aanbrengen van gevelreclame is toegestaan binnen de gebruikelijke en redelijke normen en in overleg met en met goedkeuring van de gemeente Bodegraven. Het reclamevoorstel zal vooraf aan de verhuurder worden voorgelegd en behoeft haar schriftelijke goedkeuring. Huurder dient zelf te zorgen voor het verkrijgen van de noodzakelijke vergunningen voor de gevelreclame.

Huurovereenkomst: Standaard huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) in september 2012. Van deze huurovereenkomst maken deel uit de algemene bepalingen winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, welke op 2 oktober 2012 gedeponeerd zijn bij de griffie van de rechtbank Den Haag en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 58-2012.

Zekerheidsstelling: Bij ondertekening van de huurovereenkomst, zal huurder een bankgarantie stellen ter grootte van drie maanden huurverplichting te vermeerderen met service-/ promotiekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Afbouw gehuurde: De werkzaamheden met betrekking tot de afbouw en eventuele aanpassing van het gehuurde (bouwkundige voorzieningen, installaties e.d.) ten behoeve van het voorgenomen gebruik door huur komen voor rekening van huurder.

Foto´s

Kaart

Venster sluiten

{here comes the content}