NEEM CONTACT MET ONS OP VIA 079 - 351 3111 OF VIA E-MAIL INFO@ROB-SWART.NL

Aanbod

Algemeen: Het multifunctionele bedrijfspand is gesitueerd op een dominante zichtlocatie aan de rand van het "Stadshart" van Zoetermeer met alle faciliteiten op loopafstand, zoals winkels, terrasjes, restaurants, theater, bioscoop en diverse parkeergarages waar de eerste twee uur gratis gep...

Volledige omschrijving

Kenmerken

Bouwvorm Bestaande bouw
Objecttype Horeca
Prijs Nader overeen te komen

Algemeen: Het multifunctionele bedrijfspand is gesitueerd op een dominante zichtlocatie aan de rand van het "Stadshart" van Zoetermeer met alle faciliteiten op loopafstand, zoals winkels, terrasjes, restaurants, theater, bioscoop en diverse parkeergarages waar de eerste twee uur gratis geparkeerd kan worden, alsmede een bus- en RandstadRail station.

Bereikbaarheid: Het object is zowel met openbaar vervoer (bus en Randstadrail), als met eigen vervoer prima bereikbaar. Treinreizigers binnen 15 minuten in Den Haag.

Adres: Europaweg 5, 2711 PH te Zoetermeer
Gemeente: Zoetermeer, Sectie: C, nummer: 3887

Metrage: Op de begane grond is circa 892 m² v.v.o. beschikbaar.

Bestemming: De huidige bestemming is Bedrijf met wijzigingsbevoegdheid naar horeca maximaal categorie 2. Nachthoreca is overigens niet toegestaan! Een detailhandelsfunctie is in overleg eventueel ook bespreekbaar!

Parkeren: Naast het object is een ruime parkeergarage gelegen waar voldoende parkeerplaatsen beschikbaar zijn. Deze parkeerplaatsen zijn openbaar en de eerste drie uur gratis. Tevens zijn er nabij het gebouw diverse betaalde parkeermogelijkheden.

Opleveringsniveau: In huidige staat. Aanpassingen in overleg met verhuurder bespreekbaar.

HUURVOORWAARDEN

Huurprijs: Op aanvraag.

Huurtermijn: 5 (vijf) jaar met de mogelijkheid de huurovereenkomst telkenmale met 5 (vijf) jaar te verlengen.

Opzegtermijn: 12 maanden voor expiratie huurovereenkomst per aangetekend schrijven of bij deurwaardersexploot.

Oplevering: In overleg.

Huurbetaling: Per kwartaal vooruit.

Huurprijsaanpassing: Jaarlijks zal per huuringangsdatum, voor het eerst per 12 maanden na huuringangsdatum, de huurprijs worden aangepast op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Service- en energiekosten: Het object is geheel zelfstandig en er zijn geen bijkomende leveringen en diensten door of vanwege verhuurder van toepassing.

Huurovereenkomst: Standaard huurovereenkomst vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ). Van deze huurovereenkomst maken deel uit de algemene bepalingen.

Zekerheidsstelling: Bij ondertekening van de huurovereenkomst, zal huurder een bankgarantie stellen ter grootte van drie maanden huurverplichting te vermeerderen met (eventuele) servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Voorbehoud:
- positief kredietinformatierapport ter beoordeling van verhuurder;
- goedkeuring directie verhuurder;
- verkrijgen benodigde vergunningen.

Foto´s

Kaart

Venster sluiten

{here comes the content}