NEEM CONTACT MET ONS OP VIA 079 - 351 3111 OF VIA E-MAIL INFO@ROB-SWART.NL

Aanbod

Boekhorststraat 15

2512CL 's-gravenhage
Units vanaf 201 m2

Reageer op dit object

Algemeen: Het betreft een winkelruimte op de begane grond met breed winkelfront van maar liefst bijna 7 meter, gelegen nabij het kernwinkelgebied van Den Haag. Onderhavige ruimte heeft een winkelbestemming, maar lichte horeca is onder voorwaarden bespreekbaar. Locatie: De winkelruimte is gelegen i...

Volledige omschrijving

Kenmerken

Bouwvorm Bestaande bouw
Objecttype Winkelruimte
Prijs Huurprijs: € 30.000,- per jaar

Algemeen: Het betreft een winkelruimte op de begane grond met breed winkelfront van maar liefst bijna 7 meter, gelegen nabij het kernwinkelgebied van Den Haag.

Onderhavige ruimte heeft een winkelbestemming, maar lichte horeca is onder voorwaarden bespreekbaar.

Locatie: De winkelruimte is gelegen in het eerste gedeelte van de Boekhorststraat gezien vanaf de Prinsegracht. In de straat is voorts een grote diversiteit aan detailhandel en horeca te vinden.

Bereikbaarheid: Goede bereikbaarheid per auto, uitstekende bereikbaarheid middels openbaar vervoer, gelegen op ca. 50 meter van het ondergrondse tramstation Grote Markt.

Adres: Boekhorststraat 15, 2512 CL te Den Haag

Metrage: Circa 193 m² winkelruimte alsmede circa 8 m² kelderruimte.

De oppervlakte is gemeten volgens NEN 2580.

Parkeren: Aan de Boekhorststraat geldt betaald parkeren aan de openbare weg en parkeren middels vergunningensysteem. Er is in voldoende mate parkeerruimte voorhanden. Tevens bevinden zich binnen een straal van circa 100 meter drie grote parkeergarages.

Opleveringsniveau: De winkelruimte wordt opgeleverd in huidige staat en is voorzien van onder andere:
· brede winkelpui;
· pantry;
· cv installatie met radiatoren;
· toilet;
· glad afgewerkte betonvloer met tegelvloer.


HUURVOORWAARDEN

Huurprijs: € 30.000,-- per jaar te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Huurtermijn: 5 jaar met de mogelijkheid de huurovereenkomst 5 jaar te verlengen.

Opzegtermijn: 12 maanden voor expiratie huurovereenkomst per aangetekend schrijven of bij deurwaardersexploot.

Oplevering: In overleg, op korte termijn mogelijk.

Huurbetaling: Per kwartaal vooruit.

Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, zal per huuringangsdatum, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, de huurprijs worden aangepast op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Service- en energiekosten: Het object is geheel self-supporting en er zijn geen bijkomende leveringen en diensten door of vanwege verhuurder van toepassing.

Huurovereenkomst: Standaard huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) in september 2012. Van deze huurovereenkomst maken deel uit de algemene bepalingen winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, welke op 2 oktober 2012 gedeponeerd zijn bij de griffie van de rechtbank Den Haag en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 58/2012.

Zekerheidsstelling: Bij ondertekening van de huurovereenkomst, zal huurder een bankgarantie stellen ter grootte van drie maanden huurverplichting te vermeerderen met (eventuele) servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Voorbehoud:
- positief kredietinformatierapport ter beoordeling van verhuurder;
- goedkeuring directie verhuurder.

Foto´s

Kaart

Venster sluiten

{here comes the content}